Maahantuonti /

Tac Gar -Maahantuonti

TAC GAR -taktiset vaatteet ja varusteet Thaimaasta !

TAC GAR taktiset vaatteet ja varusteet on suunniteltu Thaimaan ja muiden Kaakkois-Aasian viranomaisten tarpeisiin. Brändin ensisijaisena missiona on tarjota laadukkaita mutta silti edullisia tuotteita rankkaan viranomaiskäyttöön, käyttöön jossa varusteiden tiedostetaan kestävän vain määrätyn ajan, minkä jälkeen ne on oltava helppoa ja taloudellista korvata uusilla. Materiaaleissa ja työn laadussa ei ole lähdetty oikomaan mutkia joten TAC GAR valikoimamme soveltuu täydellisesti myös pohjoismaiseen työ- ja harrastekäyttöön. TAG GAR varusteet tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja käytettävyyden vieläpä erittäin edulliseen hintaan.  TAC GAR on lyhenne sanoista tactical garments eli taktiset vaatteet.

Total Premium Trading  Oy on TAC GARIN jakelija ja ensisijainen edustaja koko Euroopassa ja olemme sitoutuneet yrityksen arvoihin. Ohjeelliset myyntihinnat on näin ollen myös Suomessa on pidetty niin edullisina kuin mahdollista.

Tuomme TAC GAR varusteita Eurooppaan vaiheittain ja konsultoimme aina ammattikäyttäjiä eurooppalaisiin tarpeisiin soveltuvien varusteiden valinnassa.

Hinta-laatusuhde on yksinkertaisesti erinomainen joten uskomme että TAC GAR tuotteet myyvät itse itsensä ja asettavat uudet standardit taktiselle vaatetukselle.
Ota heti yhteyttä ja varaa paikkasi TAC GAR jälleenmyyjien joukossa.

Testaa TAC GAR- laatu, ET PETY.

TAC GAR Jälleemyyjät

Lahti Total Shop

 

 

VALMISTAJA

Valmistajan kotisivut

Testikäyttö: TAC GAR Taktiset Housut NSB Musta, koko 32/32

 

Ensituntumalta oikein toimivat housut. Arvioni perustuu lyhyeen käyttöön ja takana on nyt muutama päivä kovaa käyttöä.Joukkoon mahtuu rymypäivää ja toimistopäivää. Ulkonäöllisesti siistin taktiset housut, siistit tikkaukset ja ulkonäkö muutenkin toimiva sekä toimistolle, että kenttätöihin. Housujen joustavuus on hyvä.

Olen käyttänyt useita taktisia housuja ja arvostelussani käytän vertailuna Uf Pron, sekä Cryen housuja. Karkeasti voisi sanoa, että ei nämä edellä mainituille kaikilta osin vertoja vedä, mutta hinta-laatusuhteeltaan nämä ovat enemmän kuin hyvät. Jos pitäisi itse maksaa varusteista niin ottaisin mieluummin näitä housuja useammat kuin yhdet kalliimman luokan housut.

Taskutilaa on riittävästi. Kannan kentällä mukanani jonkun verran mm. ensiaputarvikkeita ja näihin housuihin sijoitin reisitaskuun esimerkiksi siderullia ja laastareita, nilkkataskuun kiristysiteen ja pari avaruuslakanaa ja ylätaskuun mahtui hyvin muistiinpanovälineet. Tilaa on siis riittävästi, varsinkin kentällä kun varusteita menee vyölle ja liiviin.

Voi olla että kyse on omista mittasuhteistani, mutta miinuksena nämä ovat mitoitukseltaan hiukan tiukat suomalaiseen jalkaan reisien kohdalta ja tietysti arsesta. Asia ei haittaa jos reisitaskuissa ei ole paljoa tavaraa mutta jos niitä täyttää tarvikkeilla niin kireät on omaan makuun. Se lienee tosin korjattavissa jos valitsee leveämmän vyötärön kuin normaalisti. Vertailuna, itselläni Uf Pron housut on vyötäröltä kokoa 32, Cryet kokoa 30 ja näissä optimikoko olisi ehkä 33 tai 34 joten nämä ovat mitoiltaan pienemmästä päästä. 

Polvisuojat ovat minulle asteen verran liian alhaalla seisoessa, polvilleen mennessä tilanne kuitenkin tasoittuu ja ne ovat sopivalla kohdalla. Polven kohdalla oleva kiristystarra myös auttaa huomattavasti säädöissä joten en usko että siitä nousee ostajalle kynnyskysymys. Veikkaisin että tässä on nyt kuitenkin kyse enemmän omista mieltymyksistäni, sillä Cryellä on sama homma tuon polvisuojan paikan suhteen.

Yhteenvetona lyhyellä testailulla kaikenkaikkiaan nämä ovat kyllä kunnolliset pöksyt, eikä mitään “markettikamaa.” 

Kirjoittaja on kokenut viranomainen joka on tehtävien edellyttäminä työvaatteina käyttänyt sekä Cryen että UF Pron taktisia housuja useiden vuosien ajan.

TAC GAR is ACE in your sleeve!